Invitasjon til kick-off-dag søndag 22. september!

Hei alle trenere og lagledere i Freidig håndball!

 

Vi har vært så heldig å få med oss Byåsen Håndball Elite (BHE) og Rema 1000-akademiet til å arrangere en klubbdag for oss i Freidig håndball, søndag 22.september kl. 12 – 18 i Strindahallen.

Klubbdagen vil ha hovedfokus på dere som trenere og lagledere, med mål om å lære av hverandre og bli inspirert til videre innsats. Det er lagt opp til både teori og praksisøvelser for trenerne ute på banen.

I tillegg vil lagene og spillerne våre fra 2005-2008 (J/G) få delta på egne teknikkøkter med fokus på å inspirere, motivere og få god veiledning og instruksjon til videre læring.

Dagen er lagt opp slik at trenerne for også de yngste lagene vil ha utbytte av å delta, særlig frem til kl. 14:30. Vi forståelse for at en del har sonekveld/fotballcup denne dagen, så her får hver enkelt selv vurdere hvorvidt man har anledning til å delt på håndballdagen. Vi håper likevel mange har lyst til å bli med!

Laglederne bes om å videresende denne invitasjonen til sine respektive trenere.

Vi håper dere melder dere på!

Link til påmelding for trenere og lagledere: https://forms.gle/qpg5Y35gGa2BnE998

Frist for påmelding: 19. september – gjerne før.

 

Teknikkøkter for spillere

Det blir egne teknikkøkter for disse årsklassene i regi av BHE. Våre egne trenere bidrar også i denne økten. Vi ønsker at dere lagledere for 2005-2008 melder tilbake senest torsdag 19.september til rikke.dahl@aktimed.no på hvor mange spillere som stiller fra deres lag. Benytt gjerne spond for «intern påmelding» ved deres respektive lag.

 

Vi håper mange av våre engasjerte trenere og lagleder blir med på en innholdsrik dag sammen med BHE!

 

Se vedlagte invitasjon for informasjon om program for dagen og kontaktinfo til Rikke i sportslig utvalg.

 

 

Håndballhilsen fra

Sportslig utvalg, Freidig håndball